• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Mahalle Muhtarlarımıza  Kahvaltı

Mahalle Muhtarlarımıza  Kahvaltı

Mahalle Muhtarlarımıza  Kahvaltı
Bakırköy bölgemizde muhtarları toplayarak kahvaltı verdim. Kahvaltıda ricalarımı sıraladım. Mahallenizde işsiz, iş arayan genç olursa haberim olsun. Yaşlı biri ihtiyaç halindeyse haberim olsun. Bölgenizde park ve bahçelerin durumunu gözlemleyin. Sokaklarda, yaşlılar için oturacak yerler düşünelim. El birliği içinde gözlem yaparak, kulak vererek, el birliği içinde bölgemize sahip çıkalım, destek verelim uyarılarında bulundum. Sizler gazeteye üye olun demiyorum, alın bu gazeteyi çevrenize dağıtın demiyorum. Siz muhtarlığınızı yapın. Bizde bölgemizde gazetecilik yaparak, insanları uyararak, hatırlatarak bölgemizi ayakta tutalım. Kimseye akıl vermek işimiz değil. Her görevlinin görevini iyi yapmasını sağlayalım. Bizde ilçeye faydalı haberler yaparak, google’a düşerek uyarı niteliğinde haberleri okuyuculara duyuralım.
Eleştiri Nedir Derseniz
Eleştirinin içinde sevgi vardır. Kişiye ayna tutmasını biliriz. Sevgi yolunda, hizmet yolunda çalışsın diye eleştiri yapılır. Muhtara, belediyeye, eğitim kurumlarına ayna tutmaya çalışıyoruz. Bizim ne ihtiyacımız var derseniz, samimiyete, güvene, saygıya, sevgiye ihtiyacımız var sadece. Bunu yaparken içten olmasını arzu ediyoruz. Yapmacık değil, yürekten hareket etmek istiyoruz.
Bakırköy’de muhtarlarımızdan beklentilerimiz, daha samimi, daha iyi ve bölgesine hakim olmasını rica ediyoruz. Her insana insan gibi muamele etmesini istiyorum.
Bayanları gördüğü zaman gevşememeli.
İkircikli davranışta bulunmamalı.
Muhtara yakışır olmalı.
Görevini iyi yapmalı.
Hizmet alanında koşmasını bilmeli.
Bizi kandıran olmamalı.
Yüzümüze gülen olmamalı.
Sevgili Muhtarlar;
Gözler yalan söylemez. Hislerinizi, gözlerinizi, elinizi, dilinizi iyi kullanın. Bunlar her şeyi gösterir insanlara. Bölgenizde insanlarla tanışarak, iyi bir iletişim halinde olmanızı dilerim.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM